Program

Torsdag
29.8
13:00
Tisdag
3.9
18:00

Prisguerre och dart

Svenska Klubben r.f.

Aktuellt

Verksamheten pågår under januari-maj och september-december, men under sommaren är det uppehåll. I programkalendern finns programmet för pågående säsong.

Klubbens 100-års historik finns fortfarande tillgänglig för utdelning till klubbens medlemmar. Utdelningen sker i samband med föredragstillfällena eller kan frågas efter av styrelsemedlemmarna.

Klubbens programkvällar på tisdagar börjar med klubbsupé kl 18.00. Klubbmenyn, en portion god varm mat och kaffe, kostar 18 euro. Klubbmenyn och ett glas av husets vin (16 cl) eller en öl kostar 23 euro.

Föredragshållaren deltar och berättar före maten serveras om sig själv och intressanta bakgrundsfaktorer beträffande sitt föredrag.

Vänligen betala för klubbmenyn och eventuella drycker vid kassan före föredraget börjar.

Avrunda kvällen efter föredraget med ett glas vin eller en öl i goda vänners lag.

Vi ses på klubben !

Styrelsen

 

Har du uppdaterat din e-post?

Klubbens hemsidor och medlemsregister har uppdaterats. För att ta del av aktuella händelser och aktualiteter, meddela din e-post genom länken nedan.

Uppge e-post

 

Välkommen till vår gemenskap

Svenska Klubben är en förening för personer som månar om de svenska intressen och klubbens lokaliteter finns på Strandgatan 4. Klubben bereder medlemmarna tillfälle till sällskapligt umgänge genom att anordna intressanta föredragskvällar, biljard- och dartkvällar, pidrospel och sommartid en golfturnering. 

Krögarna som hyr utrymmena av Svenska Klubben och Svenska Odlingens Befrämjare (S.O.B) ger möjlighet att det kan anordnas klubbfester i den anrika miljön.

Vi önskar Er välkomna och så ses vi på klubben.

Styrelsen


Bli medlem

Du som talar svenska och är positivt inställd till det svenska språket och den svenska kulturen i Finland - ansök om medlemskap.

Läs mera