Exkursion till Fiskets Hus

21 September 2021 kl. 18.00–21.00

Exkursion till Fiskets Hus tisdagen 21.09.2021

Vi välkomnar er till tillfället, som förutsätter förhandsanmälan. Vi samlas kl 18.00 vid Fiskets Hus och blir informerade om verksamheterna i huset. Efter detta intar vi en trerätters middag på restaurang Hejm. Priset för middagen inklusive ett glas valbar dryck är 35€.

”Exkursion till Fiskets Hus, supé på restaurang Hejm.”

Följande text är tagen från en broschyr när Fiskets Hus marknadsfördes.

Fiskets hus är som att komma hem, eller HEJM som det ju heter på dialekt. Hem till de lokala råvarorna, hem till rötterna, hem till drömmen om att skapa något större genom samarbeten och nytänk. Fiskstranden har varit ett hem för en lång rad fiskebåtar under decennier. Nu byggs här Fiskets hus. Ett hem för fisk- och delibutiken Fiskdisken, Österbottens fiskarförbund och restaurangen HEJM - en restaurang som serverar vegetariskt, kött och fisk, helt enligt säsong.

Fiskets hus har skapats med österbottniska krafter. Vi alla är redo att se till att du som kund alltid skall mötas av vår värme och uppskattning, få god service och fantastiska smakupplevelser både till vardags och till fest! Välkomna till restaurangen HEJM, fisk- och delibutiken Fiskdisken och Österbottens fiskarförbund!

Kom med på exkursionen och supén 21.09.2021. Vi samlas kl 18.00 vid Fiskets Hus.

OBS ! Begränsat antal platser. Anmälan senast 16.09.2020 till Karl-Erik kloo, e-post kalle.kloo@hotmail.fi eller tel. 050 5547030.


Plats
Fiskets Hus