Svenska klubben r.f.

 

Svenska klubben i Vasa har redan i över 100 års tid utgjort ett forum för den svenskpråkiga kulturen i Vasa med omnejd. Klubben är belägen på Strandgatan 4 i Harry Schaumans gamla hem. Varje tisdag ordnas klubbkväll med en bit mat och antingen föredrag om ett aktuellt ämne eller biljard och dart.


AKTUELLT
 

Klubbens verksamhet består i huvudsak av sällskapligt umgänge i form av ordnande av föredragstillfällen och samkväm och möjlighet att inta en god supé i restaurangen. Att planera 2021 års verksamhet under våren är utmanande eftersom samhället fortsättningsvis bör beakta att osäkerheten kan fortgå en tid. 

Styrelsen föreslår ett något bantat programupplägg i rådande situation, vi har planerat några föreläsningskvällar under våren med förhandsanmälan. När situationen riktigt normaliseras kan vi se fram emot en trevlig medlemsfest. Vi hoppas det låter sig göras om inte förr så till hösten.

Programkvällarna ordnas i stora salen där det kan ordnas plats för max. 35 personer under rådande restriktioner. Deltagande i programkvällen förutsätter även deltagande i supén. 

 
 
Följande program:

Inga händelser på kommande

 

 


Välkommen med och skapa mera klubbstämning !

Klubbens programkvällar på tisdagar kan börja kl 18.00 med en gemensam klubbmeny. Flera deltagare kring matbordet skulle skapa mera klubbstämning.

Under våren erbjuds klubbmenyn till kampanjpris.

Klubbmenyn, en portion god varm mat och kaffe, kostar nu 15 euro. Klubbmenyn och ett glas av husets vin (16 cl) eller en husets öl kostar 20 euro.

Föredragshållaren deltar och berättar före maten serveras om sig själv och intressanta bakgrundsfaktorer beträffande sitt föredrag.

Vänligen betala för klubbmenyn och eventuella drycker vid kassan före föredraget börjar.

Avrunda kvällen efter föredraget med ett  glas vin eller en öl i goda vänners lag.

Vi ses på klubben !

Styrelsen