Aktuellt


AKTUELLT

Klubbens verksamhet består i huvudsak av sällskapligt umgänge i form av ordnande av föredragstillfällen och samkväm och möjlighet att inta en god supé i restaurangen. Att planera 2021 års verksamhet under våren är utmanande eftersom samhället fortsättningsvis bör beakta att osäkerheten kan fortgå en tid. 

Styrelsen föreslår ett något bantat programupplägg i rådande situation, vi har planerat några föreläsningskvällar under våren med förhandsanmälan. När situationen riktigt normaliseras kan vi se fram emot en trevlig medlemsfest. Vi hoppas det låter sig göras om inte förr så till hösten.

Programkvällarna ordnas i stora salen där det kan ordnas plats för max. 35 personer under rådande restriktioner. Deltagande i programkvällen förutsätter även deltagande i supén. 

Biljardverksamheten kommer att ta en paus tills läget tillåter den typen av verksamhet. Kontakta biljardsektionens ansvariga för vidare information.

Kortspelsverksamheten kan fortsätta dock så att den sker på envars deltagares eget ansvar. Verksamhetens ansvariga bör dock kontaktas och vara informerad.

Vi önskar alla en god fortsättning på våren och ser fram emot att ses på klubben.

Styrelsen

 

Följande program:

Inga händelser på kommande

Till programkvällarna kräver vi förhandsanmälan. Anmälan till Karl-Erik Kloo e-post kalle.kloo@hotmail.fi eller tel. 050 554 7030

 

Svenska klubben förnyar som bäst sin hemsida och sitt medlemsregister - klicka här för mera information.

 


 

Händelsekalender

 
Klicka på programtexten för mera information

Inga händelser på kommande