Aktuellt


AKTUELLT

Höstterminen står för dörren och utvecklingen av pandemin i vårt land är fortfarande svår att förutspå. Enligt Institutet för Hälsa och Välfärd får vi ordna möten såvida vi uppfyller vissa kriterier dvs inte bär på sjukdomssymptom, håller avstånd och sköter handhygienen. Att ordna kvällar som tidigare ställer sig svårt på grund av våra utrymmen. Det skulle begränsa antalet medverkande för mycket. Styrelsen har analyserat möjligheterna och kommit till följande förslag.

Programkvällar kommer att ordnas i en reducerad mängd och på ett sätt som uppfyller myndigheternas krav. Vi kommer att ordna tre kvällar med klubbsupé inklusive gästtalare. Till dessa kvällar kräver vi förhandsanmälan.

Programkvällen ordnas i stora salen där det kan ordnas plats för max. 35 personer. Klubbmenyn, en portion god varm mat och kaffe, kostar nu 15 euro. Klubbmenyn och ett glas av husets vin (16 cl) eller en husets öl kostar 20 euro.

Biljardverksamheten kommer att ta en paus tills läget tillåter den typen av verksamhet. Kontakta biljardsektionens ansvariga för vidare information.

Kortspelsverksamheten kan fortsätta dock så att den sker på envars deltagares eget ansvar. Verksamhetens ansvariga bör dock kontaktas och vara informerad.

Vi önskar alla en god fortsättning på hösten och ser fram emot att ses på klubben.

Styrelsen

 

Följande program:

Inga händelser på kommande

Till programkvällarna kräver vi förhandsanmälan. Anmälan till Karl-Erik Kloo e-post kalle.kloo@hotmail.fi eller tel. 050 554 7030

 

Svenska klubben moderniserar som bäst sin hemsida och sitt medlemsregister - klicka här för mera information.

 


 

Händelsekalender

 
Klicka på programtexten för mera information

Inga händelser på kommande